maandag 14 november 2016

Ben je bij vrienden, familie of in de winkel reeds op zoek naar kledij voor sneeuwklas? Het volgende lijstje kan je hier dan eens raadplegen.

1 outfit om te skiën :
t-shirt, dunne trui, dikke trui, skipak, lange skikousen, handschoenen, een goede lippenstift, zonnecrème, skibril/zonnebril.
Opgelet : skischoenen moeten nauw aansluiten : zorg er dus voor dat de skikousen lang genoeg zijn en ook goed om de voeten zitten, anders kan dat pijn of irritatie veroorzaken. Om dezelfde reden mag er dan ook geen bijkomende broek onder de skibroek gedragen worden. Muts is niet nodig, de kinderen krijgen een helm en moeten die aandoen. Alles samen staan de kinderen 15 uur “op de latten”, ze kunnen dus de hele periode dezelfde bovenkleding aanhouden.

1outfit voor de leer(speel?)wandelingen: t-shirt, trui, reserve skibroek , jas, muts , reserve handschoenen, reserve zonnebril/skibril bottinnen/snowboots
Tijdens de leerwandelingen tonen onze vlijtige kindjes vooral veel interesse in de studie van de sneeuw , sneeuwballen, de glijmogelijkheden,…………….. Reservekledij is dus noodzakelijk om de volgende morgen weer droog en warm op de skipiste staan. Dit geldt ook voor handschoenen en skibril/zonnebril : deze zijn noodzakelijk en gaan makkelijk verloren. Zonder handschoenen of bril mogen ze niet skiën!

1 outfit voor 's avonds en 's nachts:

vrije tijdskledij, voldoende t-shirts en pantoffels/slippers met waterdichte zool 
pyjama en knuffel
 
Verder nog : Voldoende ondergoed en sokken

Toilettas met toiletgerief en medicatie + voorschrift + woordje uitleg
     
Fototoestel mag om foto’s te nemen, niet om te filmen. Wordt er gefilmd, dan houden de juffen het toestel in bewaring. De juffen zelf nemen ook foto’s die de kinderen achteraf krijgen ( vorig jaar meer dan 2000 foto’s…). De organisatie verbiedt GSM, ook om foto’s te trekken!  Zie : website Populiertje, "activiteiten" en dan inloggen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten