woensdag 22 februari 2017
Deze voormiddag zijn we naar het natuurreservaat getrokken . Waar er gisteren nog ongerepte natuur te zien was, hebben onze Spetters deze omgewoeld tot een waar slagveld: “de Slag bij Valmeinier”….Ze raken maar niet uitgespeeld ! Toch leuk dat onze schatjes nog zo kunnen genieten van sneeuw! Ook zijn er onder onze Spetters heuse sporenzoekers !

De laatste ski-les vóór de ski-test verliep weer eens vlotjes in het zonnige Valmeinier. Al onze kindjes doen het hier supergoed en vol vertrouwen. De juffen zijn er dan ook van overtuigd dat ze allen wel zullen slagen en een brevet zullen behalen.
De Spetters vonden het eten hier de hele week superlekker, maar deze avond was het een feestmenu : frietjes!   Na de maaltijd volgde er nog een heuse taart! De buikjes waren weer eens goed gevuld!
Deze avond was het dan ook “dankavond” .Alle mensen die hier ons verblijf zo aangenaam mogelijk hebben gemaakt, kregen van de kinderen een presentje.  Iedere klas heeft er vervolgens een nummertje opgevoerd en u raadt het al : onze krakken waren de besten!
Na een fuifje als afsluiter doken ze in hun bedje: 2 juffen, dus kusjes en knuffels in tweevoud.Geen opmerkingen:

Een reactie posten